(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Plzeňské rozpeky
Potřebné ingredience
1kg hladké mouky
70g tuku
30g droždí
voda(mléko)
sůl
Postup přípravy
Vypracujeme kynuté těsto bez vajíčka a zaděláme je vlažnou vodou.Pro zjemnění lze přidat vlažné mléko.Vytvoříme větší ploché vdolky a dáme je na teplé místo vykynout.Pečeme je na plechu s povrchem potřeným vodou.
Poznámka:
Rozpeky jsou výborné jako příloha místo knedlíků k houbové omáčce,k dušené mrkvi s masem apod.
Poznámka:
Rozpeky jsou výborné jako příloha místo knedlíků k houbové omáčce,k dušené mrkvi s masem apod.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
22. 10. 2009, 11:37